inTurda.ro

VIDEO: Imagini cu puternic impact emotional. O femeie din Turda lovește doua fete

VIDEO: Imagini cu puternic impact emotional. O femeie din Turda lovește doua fete

VIDEO: Imagini cu puternic impact emotional. O femeie din Turda lovește doua fete
august 29
18:16 2019

Imagini șocante suprinse pe camerele de supraveghere de pe blocul situat pe strada Lotus nr. 19. Incidentul a avut loc miercuri, 28 august 2019, in jurul orei 19.00.

”Asa ceva este inadmisibil! Distribuiti va rog copilașii care au fost la fata locului și oamenii din bloc care sunt martori sunt îngroziți nu mai zic de fiica mea și acea fata care au luat bătaie. Acea femeie a băgat groaza în copii noștri doamne ce suflet poate avea.”, a transmis G.Pantea pe contul personal de Facebook.

In urma acestor imagini publicate in mediul online, am luat legatura cu turdeanul Gigi Pantea care ne-a relatat urmatoarele:

“Dansa după ce a bătut copii noi nu știam nimic, chiar nimic! Intâmplător am aflat și de filmare ca un domn cu suflet mare are camere puse chiar la acea scara de bloc la etajul 2. Ea zice ca copii sau șicanat ei între ei dar nu s-au lovit s-au bătut copii și ea s-a gândit fiind o femeie cu nume în Turda și cu mulți bani, s-a gândit sa facă ea dreptate. Nu este frumos și corect asa CV așteptăm să vedem ce va face politia!”

Iata mai jos imaginile video:


Scara blocului unde a avut loc incidentul:

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ANUNT RECRUTARE CADRE DIDACTICE (program part-time)

ANUNȚ RECRUTARE CADRE DIDACTICE (program part-time) ÎN CADRUL PROIECTULUI „CEPS TURDA – CALITATE, EGALITATE ȘI PRIETENIE ÎN ȘCOLILE DIN TURDA”,...

Închide