inTurda.ro

Poliția locală: Felicităm încă un turdean cu  spirit civic!

Poliția locală: Felicităm încă un turdean cu  spirit civic!

Poliția locală: Felicităm încă un turdean cu  spirit civic!
septembrie 04
07:56 2019

Felicităm încă un turdean cu  spirit civic  !

Turdeanul P.Vasile (66 ani) în 2 septembrie 2019 la ora 11.35 s-a prezentat la sediul Poliției Locale și a predat un portmoneu negru găsit în Turda. Dispecerul de serviciu a preluat portmoneul iar la verificarea acestuia în prezența unui martor, a constatat că acesta conține suma de 372 lei, cartre de identitate, permis de conducere și carduri bancare.

In baza documentelor a fost identificat proprietarul portmoneului, domnul S.Hunor  din loc. Cluj-Napoca în vârstă de 35 ani, căruia i s-a solicitat  să se prezinte pentru a-și recupera portmoneul cu documente și întreaga sumă de bani.

Datorită operativității Poliției Locale și a faptului că numitul S.Hunor încă se afla în zona orașului, la ora 12.14 s-a prezentat pentru a i se restuii bunurile. Pe această cale transmite mulțumiri găsitorului și apreciază gestul său.

Poliția Locală Turda promovează astfel de comportamente, susține spiritul civic, mulţumeşte cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii  și vă recomandă să a veți grijă de bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră.

Poliția Locală Turda vă stă la dispoziție în limita competențelor legale.

 

Director Executiv,

Moldovan Valer

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Matei Cristian: Continuăm să investim în sănătatea turdenilor

Continuăm să investim în sănătatea turdenilor. La ultima ședință de Consiliu Local privind rectificarea bugetului pe anul 2019 am alocat...

Închide