inTurda.ro

Sfârșit de săptămână pe acorduri de fanfară, la Câmpia Turzii

Sfârșit de săptămână pe acorduri de fanfară, la Câmpia Turzii

Sfârșit de săptămână pe acorduri de fanfară, la Câmpia Turzii
septembrie 04
08:32 2019

Sfârșit de săptămână pe acorduri de fanfară, la Câmpia Turzii

Duminică, 8 septembrie 2019, Teatrul de Vară din Municipiul Câmpia Turzii va găzdui ediția a XI-a a Festivalului Național de Fanfară și Majorete „Promenada Verii”.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii și va alinia la startul său cele mai apreciate ansambluri de fanfară și majorete din România.

Astfel, pe scena Teatrului de Vară vor evolua Trupa de majorete „Sweet Girls”, Fanfara Rodna, Trupa de majorete „MCM” Gherla, Fanfara Reprezentativă Gherla, Trupa de majorete „Dream girls”, Trupa de Majorete „Angels” din Câmpia Turzii și Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii.
Festivalul va debuta la ora 16:00 cu parada formațiilor participante, în Centrul Municipiului Câmpia Turzii și va continua, cu spectacolul propriu-zis, de la ora 16:15, la Teatrul de Vară al Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

În eventualitatea în care vremea nu va permite desfășurarea evenimentului, din cauza ploii, reprezentațiile trupelor participante vor avea loc în Sala de spectacole „Mircea Mihășan” din cadrul Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii.

„Acordurile de fanfară au devenit sinonime cu evenimentele culturale ale Municipiului Câmpia Turzii, pentru că de 18 ani, Fanfara Promenada ne reprezintă – cu succes – atât în țară, cât și peste hotare. În acest an, atât de important pentru colectivul fanfarei, vă invităm să fiți alături de noi, duminică 8 septembrie 2019, de la ora 16:00, pentru a urmări împreună spectacolul pus în scenă de participanții de la Festivalul Național de Fanfară și Majorete „Promenada Verii”. Personal, mă aștept la un spectacol unic, oferit de trupele care vor evolua pe scena Teatrului de Vară.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Poliția locală: Felicităm încă un turdean cu  spirit civic!

Felicităm încă un turdean cu  spirit civic  ! Turdeanul P.Vasile (66 ani) în 2 septembrie 2019 la ora 11.35 s-a...

Închide