inTurda.ro

VIDEO: Secția de Dermatologie din Spitalul Municipal Turda a fost modernizată

VIDEO: Secția de Dermatologie din Spitalul Municipal Turda a fost modernizată

VIDEO: Secția de Dermatologie din Spitalul Municipal Turda a fost modernizată
septembrie 04
12:46 2019

           În spitalul municipal Turda transformările se țin lanț! Profesionalismul noilor medici și dăruirea lor se face simțită nu doar în aria lor de expertiză, dar și în implicarea în reabilitarea secțiilor pe care le coordonează. Așadar, la inițiativa dr. Mara Sabău, medic dermatolog cooptat anul trecut, compartimentul de dermatologie a fost complet reabilitat!

Acestă modernizare a fost posibilă datorită evenimentului caritabil pentru strângere de fonduri  – „Împreună reabilităm dermatologia turdeană”, eveniment găzduit de Centrul de Echitație Salina Equines, în luna mai a acestui an.

Mă bucur din suflet că există în orașul nostru din ce în ce mai multă implicare din partea cetățenilor și lumea începe să înțeleagă că aportul fiecăruia contează.

Orice acțiune de implicare a cetățenilor este binevenită și vreau să o felicit în mod special pe doamna dr. Mara Sabău pentru inițiativa de a organiza acest eveniment cu sprijinul Salina Equines, pentru modernizarea Compartimentului de Dermatologie al spitalului.“ a transmis Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sfârșit de săptămână pe acorduri de fanfară, la Câmpia Turzii

Sfârșit de săptămână pe acorduri de fanfară, la Câmpia Turzii Duminică, 8 septembrie 2019, Teatrul de Vară din Municipiul Câmpia...

Închide