inTurda.ro

Dan BARNA, candidatul USR-PLUS la președinția României, a ajuns la Turda!

Dan BARNA, candidatul USR-PLUS la președinția României, a ajuns la Turda!

Dan BARNA, candidatul USR-PLUS la președinția României, a ajuns la Turda!
septembrie 06
09:49 2019

Dan BARNA, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția României, a ajuns la Turda! Acesta a anunțat faptul că la prânz va fi prezent și în Câmpia Turzii pentru a participa la activitățile de strângere de semnături ale filialelor locale USR si PLUS și la discuții cu cetățenii.

Această vizită se înscrie în dorința USR și a candidatului Alianței de a interacționa în mod cât mai direct cu cetățenii și de a discuta cu ei despre viziunile candidatului asupra dezvoltării României.

În ultima lună și până in 18 septembrie, Dan Barna va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din poziția de președinte al țării, dar și pentru a strânge cele 200.000 de semnături, necesare înscrierii în cursa pentru Cotroceni.

Programul oficial:

Vineri, 6 septembrie, de la ora 09.30, la Turda Dan Barna va avea o întâlnire cu cetățenii orașului în Parcul Horea, Cloșca și Crișan, de unde se va porni pe un traseu care include Piața Agroalimentara Micro 3 – Strada Lotus și Macilor – Parcul Teilor – Calea Victoriei.

În aceeași zi de la ora 15.30, în Piața Centrală din Câmpia Turzii va avea loc un eveniment cu cetățenii orașului și cu simpatizanții USR-PLUS.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
În atenția participanților la trafic din Municipiul Câmpia Turzii: Se vor efectua lucrări pentru amenajarea unui sens giratoriu

În atenția participanților la trafic din Municipiul Câmpia Turzii Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce la cunoștință participanților la trafic, că...

Închide