inTurda.ro

Mesajul primarului Matei Cristian la începutul noului an școlar

Mesajul primarului Matei Cristian la începutul noului an școlar

Mesajul primarului Matei Cristian la începutul noului an școlar
septembrie 09
20:11 2019

Dragi elevi și părinți, stimați profesori, am dat startul unui nou an școlar în forță, plini de entuziasm și de energie. De fiecare dată, în această perioadă, ne cuprinde pe toți o emoție aparte, suntem învăluiți de noi speranțe și pornim la drum cu noi perspective.

𝐀𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢, 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐢𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐠𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐞𝐥𝐞 𝐢-𝐚𝐮 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐦𝐩𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐩𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢 𝐬̦𝐢 𝐦𝐢𝐜𝐮𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐩𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞.

Au fost realizate lucrări de modernizare la toate unitățile de învățământ, iar la 4 dintre ele au fost realizate lucrări majore de modernizare, cu fonduri guvernamentale. De asemenea, am depus proiecte europene pentru 5 grădinițe și creșe, am alocat sume considerabile de la bugetul local, rezultând astfel o sumă de peste 8 milioane de euro destinată sistemului educațional din Turda.

Vreau să vă asigur că ne dedicăm total, permanent, să dezvoltăm acest oraș, să punem cărămidă cu cărămidă în construirea unui viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri. Turda va fi un oraș exemplu, în care va fi o mândrie să trăim, în special pentru cei tineri și generațiile care vor urma.

Vă doresc mult succes, să fie un an plin de reușite ! Suntem și vom fi mereu alături de voi!


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii    Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în...

Închide