inTurda.ro

VIDEO: Volkswagen a prezentat “Golf-ul mașinilor electrice“, noul ID.3

VIDEO: Volkswagen a prezentat “Golf-ul mașinilor electrice“, noul ID.3

VIDEO: Volkswagen a prezentat “Golf-ul mașinilor electrice“, noul ID.3
septembrie 10
06:36 2019

Volkswagen face un pas mare către electrificare prin lansarea primului model din familia ID. Noul ID.3 vrea să devină Golf-ul mașinilor electrice și are mari șanse să reușească acest lucru, scrie Automarket.ro.

ID.3 este un model extrem de important pentru Volkswagen. S-ar putea spune că este chiar istoric, deoarece Volkswagen vrea să facă din ID.3 un Golf al erei electrizate.

Este primul care folosește platforma MEB cu motorul electric amplasat pe puntea spate și o baterie plată situată chiar sub podea.

VW ID.3 este primul model Volkswagen ce poartă nouă siglă a mărcii, reinterpretată în versiune 2D, parte din noua identitate a mărcii germane. 

În România au fost disponibile 450 de unități ale unei versiuni speciale, denumită ID.3 1st. Toate cele 450 de exemplare au fost deja rezervate, dar există o listă de așteptare pentru cine mai dorește să se înscrie pentru achiziția unui exemplar Volkswagen ID.3.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
AHC Potaissa Turda a lansat proiectul în ceea ce privește handbalul feminin. Flaviu Sâsâeac: Avem încredere ca proiectul va fi o reușită

Comunicat AHC Potaissa Turda: Clubul nostru și-a lansat astăzi, prin intermediul unei conferințe de presă, proiectul în ceea ce privește...

Închide