inTurda.ro

O tânără din Turda a dispărut

O tânără din Turda a dispărut

O tânără din Turda a dispărut
septembrie 11
08:55 2019

      O tânără din Turda a dispărut de aseară și nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Conform TurdaNews, Iulia Rus era angajată la clubul Seven, iar dispariția a survenit după ce s-a constatat că lipsesc mai mulți bani din gestiune.

”Aseară am fost la ea, la Seven, unde lucrează și mi s-a spus că a plecat de acolo și că lipsesc bani din gestiune. Ulterior am fost informat că ar fi încercat să se cazeze la hotel A&A, dar că nu avea bani. Nu știu ce să cred. Poate cineva i-ar fi furat banii și, crezând că trebuie să-i pună ea înapoi s-a panicat. Nu a făcut niciodată așa ceva”, spune Dănuț Călian, iubitul Iuliei, citat de RefleqtMedia.

Tot el a spus că iubita sa apărea online, pe WhatsApp și pe Messenger, însă de 3 ore nu mai apare online și nici nu-i răspunde la apelurile telefonice sau la mesajele de pe Messenger.

Dacă aveți informații despre tânără sau ați văzut-o pe undeva, sunați de urgență la 112 și/sau contactați-l pe pietenul ei, la telefon 0753771791.

Update:

Potrivit informațiilor de ultimă oră publicate pe site-ul RefleqtMedia, vinovat de dispariția Iuliei ar fi chiar iubitul ei! Acesta s-ar fi îmbătat ieri seară și a provocat un adevărat scandal atât în barul în care lucra fata, dar ar fi spart și mai multe geamuri din hala de lactate din cartierul Micro. De frica lui, fata s-ar fi făcut nevăzută.

„Am avut o ceartă cu ea, pentru că mi s-a spus că mă înșeală. Nu am bătut-o și nu am amenințat-o, ci doar i-am aruncat un pahar de whiskey în față.”, spune Călian pt RefleqtMedia.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Scrisoare de mulțumire adresată SPONSORILOR Zilelor Municipiului Câmpia Turzii 2019

SCRISOARE DE MULȚUMIRE ADRESATĂ SPONSORILOR ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2019 În perioada mandatului meu de primar, Municipiul Câmpia Turzii a...

Închide