inTurda.ro

Concurentele Women Rally 2019 au vizitat Salina Turda și Crama La Salina. Galerie FOTO

Concurentele Women Rally 2019 au vizitat Salina Turda și Crama La Salina. Galerie FOTO

Concurentele Women Rally 2019 au vizitat Salina Turda și Crama La Salina. Galerie FOTO
septembrie 16
09:01 2019

Women Rally este un concept unic de eveniment, un Festival de racing, safety driving și experiențe motorsport, pentru pasionați și amatori. Deși evenimentul este adresat în principal femeilor, întreaga familie e invitată. Bărbații, pentru a-și susține doamnele, copiii pentru a primi primele lecții și informații care să îi ajute să devină conducători auto responsabili.

Duminică, 15 septembrie, concurentele au ajuns și la Turda unde au vizitat Salina Turda și Crama La Salina.

Sosind la volanul unor mașini cu mulți cai putere, participantele la Women Rally 2019 au petrecut ziua la Turda, într-o atmosferă plină de bună dispoziție.

Laura, fondator Women Rally, este de profesie medic stomatolog, dar și o mare iubitoare a motorsportului. Pasionată de sportul cu motor, încă din copilărie a practicat 10 ani kartingul de performanță, iar apoi a fost angrenată 9 ani la rând în organizarea unor competiții de raliu de talie națională, alături de soțul ei multiplu campion național de raliuri și maestru al sportului. În prezent cei doi copii îi calcă pe urme practicând kartingul de performanata la nivel internațional.

Laura are o experiență consistentă în organizarea competițiilor de profil și a gândit Women Rally ca pe un proiect de încurajare a femeilor de a deveni mai încrezătoare în abilitățile lor la volanul unei mașini, de a depăși orice inhibiții și de a reuși să se conecteze cu mașina personală, astfel încât să creeze o relație de prietenie cu aceasta.

Pasiunea pentru motorsport nu cunoaște niciun fel de granițe. Multă emoție, viteză amețitoare și responsabilitate pe măsură. Un sport care angrenează oameni frumoși, iubitori de adrenalină, deopotrivă bărbați și femei. Dovada e Michele Mouton, cea mai bună femeie pilot din sporturile cu motor care a obținut 4 victorii și a terminat pe locul 2 Campionatul Mondial de Raliuri din 1982.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Reprezentanții administrației locale vor ieși în teren MIERCURI și VINERI

🔴 𝐈𝐞𝐬̦𝐢𝐦 𝐝𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐢̂𝐧 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐬̦𝐢 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐦 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢! Având în vedere că au început lucrările de...

Închide