inTurda.ro

Poliția Locala Turda – pregătire fizico-tactică

Poliția Locala Turda – pregătire fizico-tactică

Poliția Locala Turda  – pregătire fizico-tactică
septembrie 25
12:37 2019

Poliția Locală Turda în îndeplinirea misiunilor ce-i sunt încredințate urmărește permanet efectueze un serviciupolițienesc de calitate în interesul apărării valorilor sociale din cadrul comunității turdene printr-o pregătire teoretică de specialitate, ședinte de tragere cu armament letal dar și opregătire fizico-tactică și tehnici de autoapărare;

În acest sens polițiștii locali, data de 24 septembrie 2019 auparticipat pe Stadionul Municipal Turda la pregatire fizico-tactică demonstrativă și tehnici de autoapărare în scopul însușiriipractice a unor tehnici și tactici de intervenție profesională șiautoapărare.

In cadrul pregătirii prin efectuarea execuțiilor practice sub îndrumarea profesorului de specialitate s-au exemplificat diverse cazuri prin care s-a demonstrat și exemplificat folosirea forţeidepinde de adversar şi de violenţa acestuia, aceasta trebuie constituie o formă de apărare (a sa, a altuia, sau a societăţii) darși permită aplicarea unor măsuri preventive, coercitive sauexcepţionale.

Competenţele dobândite au vizat executarea măsurilor cu caracter preventiv, utilizarea tehnicilor şi procedeelor de dominare cu şi fără armă a adversarului și aplicarea tehnicilor şitacticilor de intervenţie profesională.

Poliția Locala Turda dorește fie aproape de comunitateimplicată în realizarea și asigurarea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea şi combaterea criminalităţii.

Cu stimă,

DIRECTOR EXECUTIV,

Moldovan  Valer

CONTACT:

Poliția Locală Turda

Tel: 0264/317303 și 0731300903

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Probleme cu apa de la robinet la Campia Turzii? Vezi ce spune Primaria

În ultimele zile, mai mulți cetățeni ai municipiului nostru ne-au semnalat telefonic sau în mediul online, faptul că apa de...

Închide