inTurda.ro

Apa potabilă, subiect de discuție în Consiliul Local. Vezi ce spune Gheorghe Rece – șef sucursala CAA Campia Turzii

Apa potabilă, subiect de discuție în Consiliul Local. Vezi ce spune Gheorghe Rece – șef sucursala CAA Campia Turzii

Apa potabilă, subiect de discuție în Consiliul Local. Vezi ce spune Gheorghe Rece – șef sucursala CAA Campia Turzii
septembrie 26
14:51 2019

În ultimele zile, mai mulți cetățeni din municipiul Campia Turzii au semnalat faptul că apa de la robinet, furnizată de Compania de Apă Arieș prezintă un miros ciudat, a mucegai și gust stătut.

Ca atare, Primăria Municipiului Campia Turzii a trimis o adresă către operatorul de apă, pentru a se prezenta analizele microbiologice privind calitatea apei și situația care a generat aceste probleme.

Iată AICI răspunsul CAA –  In atentia cetatenilor municipiului Campia Turzii: Rezultatele analizelor de laborator CAA

Primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, a reacționat în urma răspunsului primit din partea CAA și a publicat in mediul online urmatorul raspuns:

Încă aștept un punct de vedere oficial de la Compania de apa Arieș la solicitarea Primarului municipiului Campia Turzii. Nu poți da un comunicat ca apa este ok când toate pozele si filmările o arată așa.

Este inadmisibil ca apa la noi in oraș sa aibă asemenea calitate. Cred că cetățenii municipiului nostru merită cel puțin scuze dacă nu altceva.“, a transmis Lojigan.

Subiectul a fost dezbătut și în cadrul Ședinței Ordinare a Consiliului Local, care a avut loc astăzi, 26 septembrie!

“În ultimele zile calitatea apei potabile lasa de dorit, atat din punct de vedere al aspectului, mirosului…ce sa mai spunem despre gust. Domnule Gheorgehe Rece, daca puteti sa ne spuneti ceva despre acest subiect.“, a fost intrebarea pusa de Consilierul local Varodi Ioan.

Cel mai bine va poate raspunde PR-ul Companiei sau domnul Cristian Felezeu, care se ocupa cu sursele de apa.  Se pare ca se executa niste lucrari de mentenanta și intretinere a bazinelor de apa. Mai mult nu pot sa va spun pentru ca nu este in subordinea mea“, a raspuns Gheorghe Rece – Șef Sucursala Câmpia Turzii.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Și restaurantele din IULIS Mall Cluj au fost închise!

Iulius Mall Cluj a închis unele restaurante din zona de food court, după scandalul de la VIVO, unde OPC a...

Închide