inTurda.ro

Poziția oficială VIVO! CLUJ in urma acțiunilor OPC Cluj

Poziția oficială VIVO! CLUJ in urma acțiunilor OPC Cluj

Poziția oficială VIVO! CLUJ in urma acțiunilor OPC Cluj
septembrie 26
14:57 2019

Comunicat:

Poziție oficială VIVO! Cluj-Napoca

În urma acțiunilor OPC Cluj de investigare a situației restaurantelor din zona de food court din cadrul centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca, dorim să precizăm următoarele:

Managementul VIVO! Cluj-Napoca este în alertă încă din momentul zero al acțiunii reprezentanților OPC Cluj, cu toată deschiderea și transparența pentru soluționarea acestei situații.  

Menționăm că managementul VIVO! Cluj-Napoca respectă întru totul procedurile legale prin care chiriașii centrului comercial sunt obligați să prezinte dovada acțiunilor de dezinsecție a spaţiilor pe care le au în gestiune.

Subliniem faptul că, în conformitate cu contractele în vigoare, managementul centrului comercial nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi şi poate controla situația acestora  exclusiv prin intermediul documentelor de aviz de bună funcţionare care îi sunt puse la dispoziție.

În acest moment, managementul VIVO! Cluj-Napoca se implică direct în rezolvarea situației și se lucrează intens la procesul complet de dezinsecție din zona de food court, cu soluții și echipamente de ultimă generaţie.  Colaborăm cu autoritățile pentru soluționarea rapidă a situației.

Dorim să ne asigurăm consumatorii, și pe această cale, că suntem un centru comercial responsabil, care respectă procedurile în vigoare.

Managementul VIVO! Cluj-Napoca

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Apa potabilă, subiect de discuție în Consiliul Local. Vezi ce spune Gheorghe Rece – șef sucursala CAA Campia Turzii

În ultimele zile, mai mulți cetățeni din municipiul Campia Turzii au semnalat faptul că apa de la robinet, furnizată de...

Închide