inTurda.ro

AHC Potaissa Turda s-a impus în fața celor de la CSM Reșița, scor 33-28

AHC Potaissa Turda s-a impus în fața celor de la CSM Reșița, scor 33-28

AHC Potaissa Turda s-a impus în fața celor de la CSM Reșița, scor 33-28
septembrie 30
08:37 2019

Formația noastră a câștigat confruntarea de duminică, 33-28, disputată contra celor de la CSM Reșița. Meciul a contat pentru etapa a V-a, din Liga Zimbrilor.

Băieții noștri au început perfect meciul și au reușit să marcheze cinci goluri consecutiv. Repriza excelentă a handbaliștilor antrenați de Horațiu Gal a continuat, diferența la pauză fiind de nouă goluri (19-10).

Primele 10 minute au aparținut tot formației noastre, care s-a distanțat și la 13 goluri (27-14, min 41). Tehnicianul formației noastre a făcut mai multe schimbări, dându-le șansa tuturor jucătorilor să evolueze, iar oaspeții au reușit să mai reducă din diferență.

Următoarea partidă pentru formația noastră va avea loc joi (18:00) la Bacău.

Horațiu Gal, antrenor Potaissa Turda: „Fiecare punct este important, vrem să fim acolo sus în clasament. Sunt și mulțumit și nemulțumit; jucătorii de bază au făcut un meci bun. La 12 goluri diferență pentru noi, au intrat tinerii și m-au dezamăgit, se pare că nu au înțeles ce așteptăm de la ei. Vom lucra mai mult la antrenamente și vom pune totul la punct. Ne așteptă un meci foarte greu la Bacău, sper să ne recuperăm. Din păcate, accidentații nu vor reveni niciunul și vom merge în aceeași formulă să luăm punctele.”

AHC POTAISSA TURDA – CSM REȘIȚA 33-28 (19-10)

Pentru formația noastră au marcat:  Thalmaier (7), Terzic (6), Cîntec (5), Pop (3), Șandru (3), Lazăr (2), Pavel (2), Ghiță (2), Iancu (2), Ghivil (1)

AHC Potaissa Turda.

Sursa foto: Facebook/AHC Potaissa Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Despre „Nostalgiile urbane” ale Mariei Chibacu – AAP Câmpia Turzii

Despre "Nostalgiile urbane" ale Mariei Chibacu Sâmbătă, 28 Septembrie, a avut loc de la ora 17 vernisajul expoziţiei personale „Nostalgii...

Închide