inTurda.ro

Cine sunt Președintele și membrii noului Birou Local al USR Turda?

Cine sunt Președintele și membrii noului Birou Local al USR Turda?

Cine sunt Președintele și membrii noului Birou Local al USR Turda?
octombrie 07
09:07 2019

Comunicat:

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, a avut loc Adunarea Generală a membrilor USR Turda, în prezența deputatului USR Emanuel Ungureanu și a președintelui Biroului Județean Cluj Cătălin Sălăgean.

Adunarea Generală a ales noua conducere a filialei Turda, Comisia de Arbitraj și cenzorul, pentru un mandat de 8 luni, până la alegerile locale de anul viitor.

Componența Biroului Local este următoarea:

Președintele USR Turda – Ciprian Rigman
Vicepreședinți USR Turda: Andrei Suciu și Corina Duca
Membrii Biroului Local USR Turda: Ovidiu Alexandru Micu, Cristian Iordache, Adrian Teban și Alin Pop. 

Prioritățile noului Birou Local al USR Turda includ obținerea unui rezultat bun la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, pregătirea alegerilor locale din 2020, consolidarea echipei și sprijinirea dezvoltării de filiale în proximitatea Turzii.

Tot în cadrul Adunării Generale, vice-președintele ales, Andrei Suciu, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de Primar al Municipiului Turda, iar noul Birou Local și-a manifestat sprijinul pentru această candidatură.

 Membrii au apreciat activitatea conducerii interimare a filialei, în special a președintelui Emil Turdean, care, potrivit declarațiilor sale publice, s-a retras din structurile de conducere, rămânând membru activ al filialei.

 Mulțumim tuturor membrilor care au luat parte la adunarea generală și dorim succes noii conduceri locale în atingerea obiectivelor stabilite.

USR Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Accident mortal pe A3! Un tânăr de 20 de ani a murit sub roțile unui camion

ACCIDENT MORTAL PE A3! UN TÂNĂR DE 2O ANI, A MURIT SUB ROȚILE UNUI CAMION! #FOTO Accident mortal pe A3!...

Închide