inTurda.ro

Şi totuşi, paradisul are gară? – Teatrul Aureliu Manea Turda

Şi totuşi, paradisul are gară? – Teatrul Aureliu Manea Turda

Şi totuşi, paradisul are gară? – Teatrul Aureliu Manea Turda
octombrie 09
15:55 2019

Comunicat de presă:

Şi totuşi, paradisul are gară?

            Teatrul Aureliu Manea a desfășurat în perioada 03-07 octombrie un mini turneu cu spectacolul “ Ultima Haltă în Paradis“, regia Andrei Mihalache. În cadrul acestui turneu au fost două prezențe în festivalul de la Tulcea în 05 octombrie și în festivalul de la Galați în 06 octombrie.

            “Turneele de promovare la nivel național vor continua în următorii ani. Este foarte important ca lumea să înțeleagă și să cunoască valoarea orașului Turda și din punct de vedere cultural. Bucuria este cu atât mai mare cu cât spectacolele teatrului din Turda se bucură de un real succes. Spectacolul “Ultima Haltă în Paradis” a fost extrem de bine primit, mărturie stau ecourile primite atât în media scrisă, online sau pe facebook,” a spus managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

            Cu actorii Cătălin Grigoraș și Marian Negrescu, protagoniștii spectacolului “Ultima Haltă în Paradis” vă puteți întâlni joi seara de la ora 19.00 în supercomedia “Omul care a văzut Moartea”, regia Ovidiu Cosac.

 

 

https://sud-est-forum.ro/wp/2019/10/si-totusi-paradisul-are-gara-drumul-fluturelui-catre-bratele-de-lut/

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dans Sportiv Potaissa Turda, în finala Campionatului Național de Clase

Intre 5-6 octombrie s-a desfasurat la Bucuresti, Campionatul National de Clase la dans sportiv si Concursul International WDSF Dance Fest....

Închide