inTurda.ro

Activitate în cadrul Campaniei “SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ

Activitate în cadrul Campaniei “SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ

Activitate în cadrul Campaniei “SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ
octombrie 11
09:06 2019

În cadrul Campaniei SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ”, iniţiată de Asociaţia Pro Assisto în parteneriat cu Centrul de Zi „Carine” din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii,  a avut loc o activitate de socializare la care au participat copii și tineri cu dizabilități având alături elevi ai Liceului  Teoretic Pavel Dan  din Câmpia Turzii, însoțiți de doamnele profesoare Liliana Cerceș, Adriana Petruța și Gianina Osan, mereu active și implicate în activități sociale.

De asemenea, au fost  prezenți copii și tineri cuprinși în programul de  învățământ la domiciliu, însoțiți de doamna Genţiana Vâtcă, din partea Şcolii profesionale speciale „Samus” 

Activitatea a căpătat amploare prin gestul generos al unui om de suflet, căruia toți cei prezenți îi mulțumim,  și, astfel,  a fost organizată la Restaurantul ”La Broscuța”, gazdă a  mai multor evenimente sociale.

Într-o atmosferă de prietenie, 70 de persoane prezente, copii, tineri și părinți  s-au jucat, au dansat și s-au bucurat împreună.

Am avut ca invitați speciali pe doamna Liliana Mărginean și Anamaria Curatu, care au fost sufletul petrecerii cu entuziasmul și antrenul creat.

            Reușita tuturor activităților organizate se datorează și celor din „culise”, specialiștii centrului Carine și voluntarii Pro Assisto, pentru care implicarea, dăruirea, nu  reprezintă  doar cuvinte, ci fapte care decurg din sufletul lor.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Campanie de prevenire împotriva afecțiunilor hepatice, la Câmpia Turzii

     Vineri, 18 octombrie 2019, începând cu orele 14:00, Sala de Ședințe a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia...

Închide