inTurda.ro

VIDEO: Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii s-a întrunit în ședință extraordinară

VIDEO: Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii s-a întrunit în ședință extraordinară

VIDEO: Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii s-a întrunit în ședință extraordinară
octombrie 15
16:28 2019

 Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii s-a întrunit astăzi în  ședință extraordinară.

PROIECTELE DE ORDINE DE ZI au fost:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.134/21.08.2019 privind aprobarea utilizării unor părți din execedentul bugetului local și al activităților autofinanțate rezultat la închiderea exercițiului bugetar afarent anului 2018.
  2. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2019 precum și modificarea listei de investiții aferentă.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii nr.84/2015 a Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii pentru aprobarea transmiterii în folosință gratuită, către Compania Națională de Investiții S.A, a unui teren în suprafață de 4320 mp, în vederea construirii unui bazin didactic de înot.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării și modificării contractului de delegare a serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea și întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere și pietonale, amenajare, întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi, mobilier urban, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente excepție monumente istorice clasificate, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate-park aferente domeniului public şi privat al municipiului Câmpia Turzii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan: Maine voi semna proiectul privind proiectarea si executia Skatepark-ului

Tinerii pasionați de sport din municipiul Câmpia Turzii vor avea posibilitatea, în scurt timp, să se bucure de un complex...

Închide