inTurda.ro

O fată de 19 ani din municipiul Câmpia Turzii a dispărut! Ati văzut-o ?

O fată de 19 ani din municipiul Câmpia Turzii a dispărut! Ati văzut-o ?

O fată de 19 ani din municipiul Câmpia Turzii a dispărut! Ati văzut-o ?
octombrie 16
14:36 2019

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei tinere de 19 ani, dată dispărută.

O fată în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, a plecat de acasă,  la data de 16 octombrie a.c. și este de negăsit.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 16 octombrie 2019, tânăra PLOAȚĂ NICOLETA ELENA, în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, locuind efectiv în municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la reședință, iar de atunci nu este de găsit.

Semnalmentele persoanei dispărute: – înălţime aproximativ 165 cm, circa 65 de kg, ochi albaștri, poartă ochelari de vedere, păr până pe umeri, blond, prins în coadă. Nu se cunoaște cum era îmbrăcată persoana la data dispariției, însă de obicei purta îmbrăcăminte tip sport sau blugi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunt CAA: Intrerupere furnizare apa pe 26 de strazi

Anunț Intrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda    Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data...

Închide