inTurda.ro

48 de liceeni din Turda si Câmpia Turzii au participat la Turda Debate Cup!

48 de liceeni din Turda si Câmpia Turzii au participat la Turda Debate Cup!

48 de liceeni din Turda si Câmpia Turzii au participat la Turda Debate Cup!
octombrie 18
10:35 2019

Comunicat:

In data de 11-13 octombrie 48 de liceeni din Turda si Câmpia Turzii au participat la Turda Debate Cup!

Turda Debate Cup este o competiție locală de dezbateri academice organizată de Grupul Da Vinci Turda,aflată la prima ediție.Scopul competiției este de a dezvolta tinerii din comunitatea locală într-un mediu competitiv și interactiv,formându-le capacitatea de a vorbi in public,de a cunoaște lumea ce îi inconjoară și cel mai important,de a-și dezvolta gândirea critică.

Copiii au dezbatut aprins daca parinții ar trebui sau nu să aiba acces la conturile lor de socializare,un subiect extrem de apropiat de ei.De asemenea,au dezbătut și pe un aspect economic,și anume dacă amenzile ar trebui sa fie direct proporționale cu veniturile unei persoane,etc.Sperăm că prin toate subiectele abordate,participanții și-au format o viziune mai amplă și au acumulat mai multe informații despre ele.Avem nevoie de acest gen de oameni in comunitatea locală și nu numai.

Dupa cele 4 runde jucate de toate echipele,4 dintre ele au ajuns in semifinale.Apoi,dupa o rundă intensă de semifinale,au rămas două care au dezbătut in marea finală ținută la Primaria din Turda.Echipa câștigătoare,care a convins cel mai bine arbitrii, este formată din Rareș Grigorescu,Eliza Schereș și Loriana Apahidean.

Vrem să felicităm toți participanții pentru că au făcut un prim pas pentru dezvoltarea lor in dezbateri și sperăm că o să continue sa practice acest minunat domeniu.De asemenea,vrem să mulțumim celor care au făcut competiția posibilă,așa că,mulțumim Agroliv,Autocasa,Boema,Boa Print și Școala Gimnazială Ioan Opriș impreună cu Primăria Turda pentru că au “găzduit” competiția.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Începând cu data de 11.11.2019 se pot reînnoi contractele pentru locurile de parcare resedintă

Începând cu data de 11.11.2019 până la 31.01.2020 se pot reînnoi contractele pentru locurile de parcare resedintă. Plata si întocmirea contractului se face la...

Închide