inTurda.ro

Dorin Lojigan: Săptămâna aceasta vom demara lucrările de reabilitare a pasajului de sub calea ferată

Dorin Lojigan: Săptămâna aceasta vom demara lucrările de reabilitare a pasajului de sub calea ferată

Dorin Lojigan: Săptămâna aceasta vom demara lucrările de reabilitare a pasajului de sub calea ferată
octombrie 23
06:45 2019

Zilele trecute am stat de vorbă cu Primarul Municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, si am pregătit un interviu care va fi publicat in cursul zilei de astazi. In cadrul acestor discutii edilul Campiei Turzii a mentionat si care sunt proiectele pe care administratia locală urmeaza sa le implementeze in perioada aceasta. 

Pot să dau o veste bună cetățenilor municipiului Campia Turzii, faptul că începând de săptămâna aceasta vom demara lucrările de reabilitare a pasajului de sub calea ferată! Un pasaj care nu a mai fost reabilitat de ani de zile și se află într-o stare precară. Vom incepe reabilitarea in ceea ce priveste reabilitarea peretilor laterali, partea de gardulete care sunt pentru protejarea pietonilor, urmand ca in primavara sa turnam si strat de asfalt nou.“, a menționat Dorin Lojigan in cadrul interviului.

Primarul Lojigan a mentionat faptul ca aceste lucrari se vor face din Bugetul Local.

In luna  august 2018, au fost instalate si noile pompe de apa pentru acest Pasaj. De ani de zile, atunci cand ploua, apa se strangea sub pasaj si afecta traficul din zona!

“Am promis rezolvarea problemei apei acumulate sub Pasaj atunci când plouă. Azi am început instalarea noilor pompe, de tip WILO, care au un debit de 79,2 metri cub pe oră/bucată. Pompele pot primi comandă la distanță, pot fi programate on-line direct de la sediu. Începând de azi, cei care tranziteaza aceea zonă nu vor mai întâmpina dificultăți în acest sens. Multumesc Companiei de Apa și în mod special, d-lui director Bogdan Bobic.” transmitea atunci Primarul Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
„Cocoșatul de la Notre- Dame” – Spectacol extraordinar de balet la Turda în această săptămână

Balet și literatură. Altfel spus, vă invităm la Spectacolul de balet „Cocoșatul de la Notre- Dame”, în care 50 de...

Închide