inTurda.ro

Vor fi dați afară bugetari din Primăria Câmpia Turzii în urma investirii noului Guvern? Vezi ce spune Dorin Lojian:

Vor fi dați afară bugetari din Primăria Câmpia Turzii în urma investirii noului Guvern? Vezi ce spune Dorin Lojian:

Vor fi dați afară bugetari din Primăria Câmpia Turzii în urma investirii noului Guvern? Vezi ce spune Dorin Lojian:
octombrie 23
18:02 2019

Deputatul PNL Florin Roman afirma zilele trecute faptul că în sistemul de stat sunt angajate circa 100.000 de persoane “pe pile”, iar viitorul Guvern va face curățenie, susține deputatul.

„PNL își propune să reducă cheltuielile cu aparatul bugetar. Noi am identificat că administrația PSD a identificat 100.000 de oameni pe pile. Dacă facem un calcul, cu o cheltuială medie de 2.000 de euro pe angajat, facem o economie anuală de trei miliarde. Vom face un audit, iar cei care își găsesc rostul muncii acolo rămân, restul vor pleca. Am identificat prevederile care trebuie schimbate, săptămâna viitoare facem modificările și vor pleca”. a transmis Florin Roman.

În acest context, l-am întrebat pe Primarul Dorin Lojigan(PNL) dacă în urma investirii noului Guvern vor fi dați afară și bugetari din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.  

Nu pot să va spun ce masuri va lua un Guvern, fie el PNL sau minoritar, asteptam si noi numirea noului Guvern, dar nu pot sa va spun ce masuri vor lua! Vreau sa va spun ca la fel ca și în acel proverb românesc “Pădure fără uscături nu există!“, și în Primăria Câmpia Turzii sunt bugetari care nu își fac treaba. Eu am fost Primarul care nu am avut nicio problema în a sesiza Comisia de Disciplina in acest sens, si acestia au primit sanctiunile de rigoare. Daca sunt angajati care nu isi fac treaba, au de ce sa le fie frica. Dar, pe de alta parte, chiar daca stiu ca bugetarii nu sunt prea iubiti de populatie, in Primaria Campia Turzii sunt si angajati profesionisti! Sunt oameni care muncesc oricat e nevoie, oameni care si-au sacrificat chiar si din timpul liber in cazurile urgente.“, a declarat Dorin Lojigan pentru inTurda.ro.

Interviul complet cu Primarul Dorin Lojigan va fi publicat in această seară la ora 21:00.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Bacterii coliforme și streptococi fecali în gheața folosită de KFC! Vezi reacția KFC Romania

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a descoperit, în urma unor controale, bacterii coliforme și enterococi intestinali în gheața cu...

Închide