inTurda.ro

Matei Cristian: LA MULȚI ANI, celei mai iubite instituții din țara noastră! La mulți ani, Armatei Române!

Matei Cristian: LA MULȚI ANI, celei mai iubite instituții din țara noastră! La mulți ani, Armatei Române!

Matei Cristian:   LA MULȚI ANI, celei mai iubite instituții din țara noastră! La mulți ani, Armatei Române!
octombrie 25
19:15 2019

🇷🇴 Iată-ne din nou în moment de sărbătoare, în această zi de 25 octombrie, în care spunem din suflet: LA MULȚI ANI, celei mai iubite instituții din țara noastră! La mulți ani, Armatei Române!

Pentru faptul că au ales această meserie onorantă, pentru faptul că poartă cu mândrie tricolorul în piept, pentru faptul că pun integritatea și apărarea acestei țări mai presus de ORICE, ne arătăm astăzi respectul profund față de acești oameni minunați, militarii Armatei Române!

Gândul nostru merge deopotrivă și la militarii români aflați astăzi în teatrele de operații din zonele de conflict, care ne reprezintă peste hotare cu mult curaj și profesionalism, în timp ce familiile îi așteaptă acasă. Ne gândim de asemenea, la toți cei trecuți în neființă pe altarul Patriei, ghidați de un puternic sentiment al datoriei și al iubirii față de țară.

Și nu în ultimul rând, gândul nostru se îndreaptă și spre elevii militari de astăzi care au nobila misiune de a deveni un scut de aur pentru integritatea, moralitatea și siguranța de mâine a nației române.

Primarul municipiului Turda,

Matei Cristian.


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
UAT Municipiul Turda organizează concurs de promovare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de director executiv, gradul II – Directia de impozite şi taxe locale

UAT Municipiul Turda organizează în data de 26 noiembrie 2019 concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante...

Închide