inTurda.ro

Vezi ce spune Dorin Lojigan despre articolul publicat de ȘtiriPeSurse

Vezi ce spune Dorin Lojigan despre articolul publicat de ȘtiriPeSurse

Vezi ce spune Dorin Lojigan despre articolul publicat de ȘtiriPeSurse
octombrie 28
22:57 2019

Programul de guvernare anunțat de premierul desemnat Ludovic Orban prevede comasarea mai multor spitale din țară. Motivul invocat în programul de guvernare este acela că mai multe unități spitalicești înregistrează mari dificultăți de sustenabilitate financiară.

Surse din sistemul de Sănătate au precizat că, sub acest paravan al lipsei de sustenabilitate financiară, se preconizează închiderea propriu-zisă a mai multor spitale din țară, în special din localitățile mici. În urma aplicării acestei decizii, vor dispărea cel puțin 22 unități spitalicești, din toate  regiunile țării, informează ȘtiriPeSurse.

Sursa menționată mai sus precizează faptul că vor fi închise mai mai multe spitale din Ardeal și Maramureș, cum ar fi: Spitalul Orășănesc Jobou, Spitalul de Boli Cronice din Crasna,, Spitalul Orășănesc Ștei, Spitalul Beclean, Preventoriu TBC Copii Ilișua, Spitalul de Psihiatrie Cavnic, Spitalul Municipala Gherla, Spitalul Municipal Câmpia Turzii, Institutul de Urologie Câmpia Turzii.

Nu o să acceptăm așa ceva niciodată! Voi mobiliza oamenii pentru a ne apăra Spitalul din Campia Turzii!“, a reacționat Avram Gal pe contul personal de Facebook.

UPDATE:

Iata și reacția Primarului Municipiului Câmpia Turzii în urma acestei știri false:

Este în mod evident un Fake News, știre dezmințită deja de Ludovic Orban la Digi24! Spitalul este în al doilea an pe excedent bugetar, deși s-au făcut investiții enorme în spital! Cel mai ușor ar fi ca cetățenii să citească programul de guvernare al PNL și nicăieri nu se va regăsi o astfel de afirmație. Cât despre poziția lui Avram Gal… este campanie electorală și se folosește de orice chestie care crede ca ii aduce voturi. Ieri posta parca, ca are ceva vis, pe care îl are de vreo 20 de ani. Somn ușor și vise plăcute! Toată știrea a pornit de la o postare făcută de Mihai Fifor pe contul lui oficial de Facebook…“

Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis,  prezent în această seară în studioul Digi24 a anunțat faptul că acest subiect este un mare FakeNews!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ȘtiriPeSurse: Spitalul Municipal Câmpia Turzii ar urma să fie închis

Programul de guvernare anunțat de premierul desemnat Ludovic Orban prevede comasarea mai multor spitale din țară. Motivul invocat în programul...

Închide