inTurda.ro

Nunta de platină și de aur sărbătorite la Câmpia Turzii

Nunta de platină și de aur sărbătorite la Câmpia Turzii

Nunta de platină și de aur sărbătorite la Câmpia Turzii
noiembrie 01
09:23 2019

Nunta de platină și de aur sărbătorite la Câmpia Turzii

Se spune că flacăra iubirii se domolește cu vremea, lăsând locul altor sentimente mai longevive: respect, încredere, devotament. Denumirile populare date fiecărui an de căsnicie reflectă chiar această evoluție a relației în doi, a legământului promis în urmă cu mulți ani.

Într-o perioadă predispusă despărțirilor, ne uităm cu drag, respect și apreciere la acei oameni care au rămas împreună zeci de ani, iar noi – în calitate de for administrativ local – avem ocazia să-i facem cunoscuți în comunitate.

Astfel, Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Direcția de Asistenţă Socială organizează, „Nunta de platină/de aur”, moment de puternică încărcătură emoţională şi gânduri alese pentru cuplurile căsătorite în anul 1949 și 1969, care au împlinit 70 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Această ceremonie reprezintă un gest de recunoaștere și apreciere din partea comunității noastre pentru cei care au ales să respecte valorile familiei și care ne arată că optimismul și afecțiunea pot fi regăsite la orice vârstă.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu”, Sala de ședințe, în data de 22 noiembrie 2019, la ora 11:00, în armonia unui moment artistic susținut de tinerele talente din cadrul Grupului Vocal “MELODY” Câmpia Turzii.

Cuplurile căsătorite în anul 1949 respectiv 1969, cu domiciliul stabil în Municipiul Câmpia Turzii pentru a putea fi premiate trebuie să se prezinte, începând cu data de 1 noiembrie 2019, la Serviciul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, str. 1 Decembrie 1918, nr.4, cu:

Certificatul de căsătorie
Cartea de identitate/soț, soție

„Vă invit să fim alături de aceste cupluri minunate, într-una dintre cele mai frumoase zile ale lor, pentru a-i omagia, a le aduce respectele noastre și a împărtăși cu ei bucuria de a rămâne uniți în taina sfântă a căsătoriei vreme de 50, respectiv 70 de ani!”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Centrul Rațiu pentru Democrație găzduiește în aceste zile atelierul Change Architects

Comunicat de presă Change Architects 31 Octombrie - 3 Noiembrie 2019 În perioada 31 Octombrie - 3 Noiembrie la Centrul...

Închide