inTurda.ro

Rezultate Câmpia Turzii: PNL conduce detașat în preferințele alegătorilor!

Rezultate Câmpia Turzii: PNL conduce detașat în preferințele alegătorilor!

Rezultate Câmpia Turzii: PNL conduce detașat în preferințele alegătorilor!
noiembrie 11
09:08 2019

Parditul National Liberal a inregistrat la Câmpia Turzii, organizația condusă de primarul Dorin Nicolae Lojigan, cel mai bun rezultat al PNL-ului din județul Cluj, în mediul urban! 4.657 de locuitori ai municipiului Campia Turzii au votat pentru Klaus Iohannis, reprezentand 46,8% din totalul voturilor exprimate.

VĂ MULȚUMESC!!! În această zi de maximă importanță pentru viitorul țării noastre, cu toții și fiecare în parte am dovedit responsabilitate și inițiativă pentru a da un curs nou istoriei României.
Aproape 9.000.000 de români demni au votat pentru ca țara noastră să devină parte cu adevărat integrantă a Europei!
355.046 cetățeni ai județului Cluj au ales să-și continue dezvoltarea alertă, poate cea mai marcantă între toate județele.
4.657 (46,8%) locuitori ai municipiului Câmpia Turzii au înțeles și au votat responsabil pentru un președinte liberal, Klaus Iohannis, care înțelege nevoile comunităților în dezvoltare. Alături de acest Președinte și un guvern liberal, proiectele Câmpiei Turzii merg mai departe în siguranță!
Câmpia Turzii câștigă pentru o Românie normală! Câmpia Turzii se dezvolta!”, a transmis Primarul Municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan.

 

Sursa grafic: BEC.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Exit-poll IRES: Klaus Iohannis defilează și se bate cu Dăncilă în turul II

IRES a prezentat rezultatele Exit-poll la Realitatea TV. Klaus Iohannis a câștigat detașat primul tur al prezidențialelor, iar pentru locul...

Închide