inTurda.ro

La centrul CIVIC Turda a avut loc evenimentul Management Academy – Workshop: Erou în Devenire

La centrul CIVIC Turda a avut loc evenimentul Management Academy – Workshop: Erou în Devenire

La centrul CIVIC Turda a avut loc evenimentul Management Academy – Workshop: Erou în Devenire
noiembrie 14
14:14 2019

Comunicat:

În data de 8-10 noiembrie a avut loc prima parte a evenimentului Management Academy, și anume Workshop:Erou în Devenire.

Probabil v-ați dat seama după nume, prima parte a fost compusă dintr-o serie de cursuri, ateliere și joculețe care i-au invățat pe participanții din Turda, Câmpia Turzii și Cluj Napoca, de la A la Z, tot ce trebuie sa știi cand vorbești de teme precum marketing, antreprenoriat social, managementul resurselor umane, finanțe și multe alte teme de interes pentru tinerii  care vor să facă primii pași către a deveni eroi ai comunității și care vor să dobândească cât mai multe superputeri în domeniul business-ului.

De asemenea, Management Academy este evenimentul care imputernicește tinerii cu toate resursele necesare pentru a-și transforma ideile de proiecte in realitate.

A doua parte a evenimentului se numește MAcathon și va avea loc in Beliș in data de 29-1 Decembrie. Aceasta va consta într-un maraton urmat de o simulare de lansare a unui proiect, în care participanții, organizați pe echipe, vor construi de la 0 proiecte civice pentru schimbarea comunității cu ajutorul superputerilor dobândite in prima parte a evenimentului si al oamenilor cu experiență in acest domeniu.

Evenimentul a fost organizat de Grupul Da Vinci Turda și finanțat de programul START ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere si institutiilor non-administrative.

Această finanțare este crucială pentru a garanta accesul la proiect participanților în spiritul ideii de șanse egale în educație. Se urmărește ca participanții să se întoarcă ulterior în comunitate și să înceapă să implementeze proiectele lor, precum și să formeze între ei relații de sprijin reciproc pentru a consolida antreprenoriatul la nivel regional.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele Da Vinci urmăriți pagina de Facebook The Da Vinci System.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un angajat al Primăriei Câmpia Turzii, viitorul prefect al județului Cluj?

Un angajat al Primăriei Câmpia Turzii ar putea deveni viitorul prefect al județului Cluj, scrie ActualdeCluj. Liberalii se pregătesc să-l dea...

Închide