inTurda.ro

13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă

13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă

13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă
noiembrie 15
10:28 2019

Începând de astăzi, 15.11.2019, au fost puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare.

Punctele de control ce urmează a fi puse în funcțiune la data de 15.11.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărșand, Salonta, Borș, Urziceni, Petea, Halmeu, Galați, Oancea, Albița, Sculeni, Stânca, Rădăuți Prut și Siret.

Astfel, de mâine, vor fi 106 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.

Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

CNAIR.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tobola campanie promotionala ”Reciclează deșeuri electrice și electronice si fii ambasadorul faptelor bune”

În atenția cetățenilor care au predat electrocaznice uzate în cadrul campaniei promoționale ”Reciclează deșeuri electrice și electronice si fii ambasadorul...

Închide