inTurda.ro

Debut cu dreptul în cupele europene pentru AHC Potaissa Turda!

Debut cu dreptul în cupele europene pentru AHC Potaissa Turda!

Debut cu dreptul în cupele europene pentru AHC Potaissa Turda!
noiembrie 16
21:02 2019

VICTORIE ÎN LETONIA!  ZRHK TENAX Dobele – AHC Potaissa Turda 35-38 (16-19)

„Calificarea se joacă în ambele manșe. Într-adevăr este o victorie importantă, am reușit să terminăm meciul așa cum ne-am propus, cu o victorie și fără jucători accidentați. Principalul nostru gând este meciul de la Făgăraș de joi seara.”, a declarat la finalul partidei antrenorul Horațiu Gal.

Alexandru Ghivil, MVP-ul partidei: „Sunt foarte bucuros de această victorie și sunt mândru de băieți și mă bucur că i-am putut ajuta. Orice e posibil la Turda, dar ne vom pregăti și mai bine tocmai pentru a nu fi loc de surprize. E un program încărcat, dar ne vom mobiliza și sperăm să iasă lucrurile cât de bine se poate.”

Dragoș Iancu: „Calificarea se mai joacă, totul este posibil. Este foarte bine că am câștigat la trei goluri. A fost deplasare lungă, dar am gestionat-o bine și asta s-a văzut pe tabelă. Sperăm să câștigăm și în meciul retur de acasă. Ne dorim să câștigăm și la Făgăraș, vrem cele trei puncte, pentru a rămâne în fruntea clasamentului și duminică o nouă victorie în fața suporterilor.”

Pentru formația noastră au marcat: Szoke (5), Terzic (5), Ghiță (4), Talas (4), Pavel (4), Cîntec (3), Iancu (3), Șandru (2), Ghivil (2), Pințoiu (2), Lazăr (1), Pop (1), Thalmaier (1), Savic (1)

Returul este duminica viitoare în sala „Gheorghe Barițiu” (ora 18:00)

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Securitatea turdenilor, protecția bunurilor comune și păstrarea curățeniei sunt priorități pentru administrația publică locală!

Securitatea turdenilor, protecția bunurilor comune și păstrarea curățeniei sunt priorități pentru administrația publică locală! Pentru a le îndeplini am elaborat...

Închide