inTurda.ro

Foto/VIDEO: S-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun din România – Arată magic

Foto/VIDEO: S-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun din România – Arată magic

Foto/VIDEO: S-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun din România – Arată magic
noiembrie 16
20:49 2019

Cel mai frumos Târg de Crăciun din România s-a deschis vineri seara. Sibiul arată, și în acest an, ca în povești. Sunteți cu toții așteptați să vedeți ce surprize v-au pregătit organizatorii.

Aproximativ 10.000 de oameni au luat parte la marea deschidere a Târgului de Crăciun.

Ediția cu numărul 13 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, fiind inaugurată printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, în 15 noiembrie, ora 19:00. Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun Cei peste 100 de expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă

Începând de astăzi, 15.11.2019, au fost puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi...

Închide