inTurda.ro

O nouă investiție la Câmpia Turzii!

O nouă investiție la Câmpia Turzii!

O nouă investiție la Câmpia Turzii!
noiembrie 18
22:02 2019

O nouă investiție la Câmpia Turzii!!!
Azi am avut deosebita plăcere să răspund invitației adresate de către societatea Voestalpine, divizia High Performance Metals, societate cu capital austriac, cu sediul cental în Linz, la inaugurarea noii fabrici de la Câmpia Turzii.
Grupul Voestalpine este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice și industrie energetică, un lider mondial în tehnologia căilor ferate, oțelurilor de scule și profilelor speciale. Voestalpine are în componența sa 500 de companii de distribuție și producție, distribuite pe 5 continente și împărțite în 4 divizii: Steel, High Performance Metals, Metal Engineering și Metal Forming.
Investiția de la Câmpia Turzii, din incinta combinatului, reprezintă una dintre cele mai importate secții ale grupului și se va ocupa de tratamente termice de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp.
Un nou pas în reindustrializarea Câmpiei Turzii, o nouă diversificare pe piața locurilor de muncă.
Vă urez mult succes!

Primarul Municipiului Campia Turzii,

Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Video: Au început lucrările de modernizare a curții interioare care deservește locuințele de pe străzile Lotus 1-5, Lianelor 6-8, Amurgului 28-32 și Toamnei 2-4!

Au început lucrările de modernizare a curții interioare care deservește locuințele de pe străzile Lotus 1-5, Lianelor 6-8, Amurgului 28-32...

Închide