inTurda.ro

VIDEO: Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor, marcată și la Câmpia Turzii

VIDEO: Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor, marcată și la Câmpia Turzii

VIDEO: Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor, marcată și la Câmpia Turzii
noiembrie 27
15:16 2019

Ziua de 25 noiembrie a fost stabilită de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite ca ”Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor” şi este marcată în toată lumea prin activităţi de combatere a diverselor forme de violenţă îndreptate asupra femeilor.

În acest context, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu” şi Liceul Teoretic “Pavel Dan”, a derulat astăzi,  27 noiembrie 2019 proiectul „ÎNCOTRO”, care are ca obiectiv întărirea capacităţii societăţii civile, a autorităţilor şi instituţiilor locale de prevenire şi gestionare a violenţei asupra femeilor din Câmpia Turzii.

În cadrul proiectului, în incinta Primăriei – Sala Europa, a avut loc o masă rotundă la care au participat reprezentanţi ai autorităţii publice locale, ai societăţii civile şi specialişti din serviciile de asistenţă socială, sănătate şi poliţie din comunitate.

Ulterior, s-a derulat o campanie stradală de sensibilizare şi conştientizare privind violenţa asupra femeilor:

–  teatru de stradă;

– expoziţie de lucrări tematice realizate de către elevi;

– amenajarea zonei de la intrarea veche a instituţiei într-un mod sugestiv.

În acelaşi timp, au fost distribuite în comunitate materiale informative privind violenţa asupra femeii de către angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi voluntari ai Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi ce spune primarul Dorin Lojigan despre viitorul Spitalului Municipal din Câmpia Turzii

Primăria Municipiului Campia Turzii a emis un comunicat de presă referitor la “dezinformările crase, manipulările și acuzațiile voalate pe care...

Închide