inTurda.ro

VIDEO: La Lorraine România a investit 12,5 mil.euro în fabrica de la Câmpia Turzii

VIDEO: La Lorraine România a investit 12,5 mil.euro în fabrica de la Câmpia Turzii

VIDEO: La Lorraine România a investit 12,5 mil.euro în fabrica de la Câmpia Turzii
noiembrie 29
14:05 2019

La Lorraine România, producător de panificaţie deţinut de grupul belgian cu acelaşi nume şi distribuitorul Macro­mex, a investit 12,5 milioane euro în fabrica de panificaţie şi patiserie pre-coaptă congelată de la Câmpia Turzii pentru instalarea unei noi linii de producţie, destinată atât pieţei interne, cât şi exporturilor.

Cea de-a cincea linie de productie va fi dedicata painii de tip rustic de o calitate superioara, facuta cu ingrediente nutritive, precum maiaua si semintele. Aceasta este aproape in totalitate automatizata, avand o capacitate de productie de 160.000 de produse pe zi.

„Această investiţie ne consolidează poziţia de principal producător de panificaţie şi patiserie pre-coaptă din România. Ţara noastră a fost aleasă pentru poziţionarea geografică şi pentru că poate acoperi o piaţă largă în această regiune. Noi încercăm în mod constant să aflăm care sunt tendinţele şi nevoile pieţei, iar această nouă linie răspunde dorinţelor consumatorilor care vor produse proaspete, bogate nutriţional făcute cu maia şi seminţe care să aibă savoarea pâinii artizanale. Ne bucurăm că producem în România pâine şi produse de panificaţie pre-coapte făcute după cele mai înalte standarde.”, a spus Răzvan Boşomoiu, General Manager La Lorraine România.

Anul trecut, fabrica de la Câmpia Turzii a ajuns la 36.000 de tone de produse de panificaţie pre-coaptă congelată şi produse de patiserie congelată, din care 30.000 de tone au ajuns pe piaţa internă.

Share

Related Articles