inTurda.ro

Foto/VIDEO: Turda, 1 Decembrie 2019

Foto/VIDEO: Turda, 1 Decembrie 2019

Foto/VIDEO: Turda, 1 Decembrie 2019
decembrie 02
17:48 2019

1 Decembrie i-a strâns împreună pe turdeni, cu multă bucurie și emoție. Sărbătoarea din Parcul Teilor a culminat cu aprinderea iluminatului festiv și cu un spectaculos foc de artificii.

101 ani de la Marea Unire, cel mai important eveniment din istoria acestui popor, un vis devenit realitate datorită eforturilor și sacrificiilor mai multor generații. Este o zi în care ne arătăm recunoștința față de aceste fapte mărețe și față de acei eroi ai neamului care au făcut posibilă împlinirea acestui deziderat.

“1 Decembrie este o zi în care ne vom gândi mereu la unitate. Așa cum am mai spus de multe ori, împreună suntem o forța! Istoria ne-a demonstrat mereu că marii pași spre dezvoltare se fac prin cooperare, prin înțelegere, printr-un efort permanent ca mâine să fim mai buni decât suntem azi, în echipă! În marea echipă care poartă numele: ROMÂNIA! La mulți ani, România!“, a transmis Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian.


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Programul spectacolelor lunii Decembrie la Teatrul Aureliu Manea Turda

PROGRAMUL SPECTACOLELOR LUNII DECEMBRIE LA TEATRUL AURELIU MANEA TURDA   Teatrul Aureliu Manea Turda propune și în luna decembrie noi...

Închide