inTurda.ro

VIDEO: Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități, marcată la Câmpia Turzii

VIDEO: Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități, marcată la Câmpia Turzii

VIDEO: Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități, marcată la Câmpia Turzii
decembrie 03
17:28 2019

     La nivel mondial ziua de 3 decembrie este Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi. Data a fost stabilită în anul 1992, de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea. Organizaţia Naţiunilor Unite doreşte ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

De 16 ani, cu mândrie și onoare, Municipiul Câmpia Turzii serbează Ziua Internațională a Persoanlor cu dizabilități, printr-un eveniment de excepție – denumit „Ziua Îngerilor”. 

Așadar, astăzi 3 decembrie 2019, Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii a fost gazda unui spectacol dedicat copiilor cu nevoi speciale din municipiul nostru.

„De la acești copii înveți să zâmbești în ploaie, vânt și ger. De la ei înveți să vezi căldura dincolo de umbrele vieții. Sunt minunați, sunt fericiți și dau curaj celor care sunt în preajma lor. Este o bucurie pentru noi, să putem să le oferim fie și o zi cu dans, cântece, cadouri și voie bună.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Apă Arieș S.A. a atribuit contractul de lucrări ,,Extinderea și reabilitarea stațiilor de tratare apă potabilă și a conductelor de aducțiune în sistemul zonal de alimentare cu apă Turda”(CL1)

Data: 03.12.2019   Compania de Apă Arieș S.A. a atribuit contractul de lucrări ,,Extinderea și reabilitarea stațiilor de tratare apă...

Închide