inTurda.ro

Un târg de Crăciun aparte la Câmpia Turzii

Un târg de Crăciun aparte la Câmpia Turzii

Un târg de Crăciun aparte la Câmpia Turzii
decembrie 04
12:35 2019

Un târg de Crăciun aparte la Câmpia Turzii

În contextul în care luna DECEMBRIE este una plină de evenimente culturale la Câmpia Turzii, administrația locală din oraș a ales o modalitate inedită de promovare a ONG-urilor, instituțiilor și meșterilor artizani locali.

Începând cu data de 8 decembrie 2019, Primăria Municipiului Câmpia Turzii invită ONG-urile, unitățile de învățământ din oraș, precum și meșterii populari și handmade să-și expună produsele și materialele promoționale în foaierul Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiu, în cadrul unui târg expozițional care va funcționa pe toată durata lunii decembrie a acestui an.

Astfel, acest târg va veni în confluență cu evenimentele prilejuite de calendarul lunii decembrie, pe care-l puteți consulta la link-ul: Calendarul evenimentelor desfășurate în municipiul Câmpia Turzii în luna DECEMBRIE , într-un melange fascinant al culturii, meșteșugului și activităților ONG din Municipiul nostru.

ONG-urile, meșteșugarii și instituțiile care necesită informații suplimentare cu privire la condițiile de expunere a produselor se pot adresa Serviciului Cultură din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, la telefon: 0264-368362, persoană de contact – Lucia Golfin.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Breaking! Robert Sighiartău: “Prețul carburanților se va ieftini la începutul lui 2020. Supraacciza a fost eliminată”

Victorie la votul final din Camera Deputaților! Prețul carburanților se va ieftini la începutul lui 2020 pentru că supraacciza a...

Închide