inTurda.ro

“Orășelul copiilor” și patinoarul se deschid, mâine, 6 decembrie, la Câmpia Turzii

“Orășelul copiilor” și patinoarul se deschid, mâine, 6 decembrie, la Câmpia Turzii

“Orășelul copiilor” și patinoarul se deschid, mâine, 6 decembrie, la Câmpia Turzii
decembrie 05
09:26 2019

A venit iarna, cel mai frumos anotimp al anului și, fiindcă decembrie este luna cadourilor și a copiilor, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a pregătit cel mai frumos cadou pentru cei mici.

Vineri, 6 decembrie 2019, Moș Nicolae va aduce cu el deschiderea oficială a Orășelului Copiilor – un cadou de neuitat, unde cei mici vor interacționa cu personaje de poveste, într-o lume fascinantă a luminii, culorilor și cântecelor de iarnă.

Deschiderea „Orășelului Copiilor” și a patinoarului, la Arena de Tenis „Gavrilă Vaida” din Colonia Maria, care va avea loc mâine, 6 decembrie 2019, de la ora 17:00 va aduce în fața celor mici personaje de poveste, ca Albă ca Zăpada sau statui vivante, precum Crăiasa Zăpezii și Soldatul.

Totodată, în cadrul spectacolului pe gheață, pe patinoar vor evolua Anna, Elsa și Olaf, personaje de desene animate atât de îndrăgite de copii.

În decembrie, totul este despre voie bună, lumini, culoare, copii. Orășelul Copiilor de la Câmpia Turzii a fost creat tocmai pentru a duce celor mici, cât și celor mari multă bucurie. Practic acest sport de multă vreme și am patinat cu fiecare prilej pe care l-am avut. În calitate de tată, vă pot spune că o oră pe patine valorează infinit de mult pentru copii, îndeosebi pentru faptul că acesta este un prilej perfect de a petrece timp alături de părinți, în cadrul unui decor de poveste, transmite Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Vă invităm să fiți alături de noi, la deschiderea oficială a „Orășelului Copiilor” și a patinoarului și nu uitați că mâine, 6 decembrie 2019, de la ora 17:00, intrarea pe patinoar va fi liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Concert extraordinar de Crăciun susținut de bas-bariton ZOLTAN NAGY, la Câmpia Turzii

Rotary Club Campia Turzii în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpia Turzii vă prezintă concertul extraordinar de Crăciun susținut de bas-bariton...

Închide