inTurda.ro

Omul de afaceri Dan Gheorghieș (Daghemana) a pierdut procesul cu Poliția Locală Câmpia Turzii!

Omul de afaceri Dan Gheorghieș (Daghemana) a pierdut procesul cu Poliția Locală Câmpia Turzii!

Omul de afaceri Dan Gheorghieș (Daghemana) a pierdut procesul cu Poliția Locală Câmpia Turzii!
decembrie 06
19:38 2019

Patronul societății Daghemana SRL, Dan Gheorghieș, a pierdut procesul cu Poliția Locală Câmpia Turzii, după ce a contestat aplicarea unei amenzi de 400 de lei, în luna februarie a acestui an.

”Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul G. D., CNP .., cu domiciliul în …, în contradictoriu cu intimatul S. P. P. L. C. T., cu sediul în …, împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria A nr. 1725/08.02.2019. Respinge ca neîntemeiată cererea de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile la Tribunalul Cluj, cererea de apel urmând să fie depusă la Judecătoria Turda. Pronunţată astăzi, 05.12.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, se menționează în decizia instanței.

Patronul de la Daghemana a făcut presiuni la adresa Poliției Locale și a administrației locale pentru a se permite încălcarea legii, în cazul clienților magazinului său, care parcau fix în intersecție, îngreunând astfel vizibilitatea celor care se aflau în trafic, informează TurdaNews.

Acel moment când DREPTATEA ÎNVINGE! 👏👏 După un proces lung, care a durat aproximativ 9 luni de zile, Judecătoria Turda respinge plângerea formulată de un om de afaceri din Câmpia Turzii, împotriva unui proces-verbal de constatare și sancționare a contravenției, întocmit de Poliția Locală Câmpia Turzii.

„Nu mor caii când vor câinii!”

Felicitări Serviciului Juridic din cadrul Primăriei mun. Câmpia Turzii pentru profesionalismul de care au dat dovadă.“, a transmis Róbert Szabó, Polițist Local Superior în cadrul S.P.P.L. Câmpia Turzii.

#NimeniNUEsteMaiPresusDeLege

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Foto/VIDEO: Prima seara la Târgul de Crăciun Turda! Mâine se deschide și patinoarul. Accesul va fi GRATUIT

S-a deschis Târgul de Crăciun Turda 2019! Turdenii sunt așteptati până în data de 31 decembrie în Parcul Central, într-o...

Închide