inTurda.ro

Video: La Câmpia Turzii s-a deschis patinoarul. PROGRAM și TARIFE

Video: La Câmpia Turzii s-a deschis patinoarul. PROGRAM și TARIFE

Video: La Câmpia Turzii s-a deschis patinoarul. PROGRAM și TARIFE
decembrie 06
19:15 2019

A venit iarna, cel mai frumos anotimp al anului și, fiindcă decembrie este luna cadourilor și a copiilor, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a pregătit cel mai frumos cadou pentru cei mici.

Astăzi a fost deschis „Orășelului Copiilor” și patinoarul, la Arena de Tenis „Gavrilă Vaida” din Colonia Maria.

Totodată, în cadrul spectacolului pe gheață, pe patinoar au evoluat Anna, Elsa și Olaf, personaje de desene animate atât de îndrăgite de copii.

 În decembrie, totul este despre voie bună, lumini, culoare, copii. Orășelul Copiilor de la Câmpia Turzii a fost creat tocmai pentru a duce celor mici, cât și celor mari multă bucurie. Practic acest sport de multă vreme și am patinat cu fiecare prilej pe care l-am avut. În calitate de tată, vă pot spune că o oră pe patine valorează infinit de mult pentru copiiîndeosebi pentru faptul că acesta este un prilej perfect de a petrece timp alături de părinți, în cadrul unui decor de poveste, transmite Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

PROGRAM DE FUNCȚIONARE:

Luni – Duminică

10.00 – 15.30 – pentru începători

16.00 – 22.00  –  pentru avansați

În zilele de 25 și 26 decembrie, 1 și 2 ianuarie, precum și 24 ianuarie accesul pe patinoar va fi gratuit(restul taxelor raman in vigoare). De asemenea, in fiecare duminica pentru copii pana la 14 ani, intrarea este gratuita.

TARIFE:

5 lei/copii pana la 7 ani/serie

7 lei/copii cu varste pana la 18 ani/serie

10 lei/adulti/serie

Biletele se elibereaza pe baza unui document justificativ (Carte de identitate și/sau carnet de elev).

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Drone Prix Salina Turda – Imagini transmise în DIRECT

“Un Monaco al curselor de drone” – Liga Campionilor de Drone, 6 – 7 Decembrie 2019, Salina Turda. Această ramură sportivă aflată...

Închide