inTurda.ro

FINALA DRONE CHAMPIONS LEAGUE, în Salina Turda!

FINALA DRONE CHAMPIONS LEAGUE, în Salina Turda!

FINALA DRONE CHAMPIONS LEAGUE, în Salina Turda!
decembrie 07
11:50 2019

FINALA DRONE CHAMPIONS LEAGUE

  În 7 decembrie se va disputa marea finala a Drone Champions League, dronele vor aborda traseul 3D instalat în Salina Turda din România, atingând viteze de 130 km/h.

  Cursa va fi transmisă sub formă de live stream iar cifrele de la cursa inaugurală din Reutte au fost mai mult decât impresionante: un total de 21 milioane de oameni au prins spectacolul.

 
  Cursele de Drone reprezintă un sport nou aflat în dezvoltare, unde piloţii abordează nişte trasee bine definite, cu ajutorul unor căşti speciale. Pe fiecare dronă este montată o cameră care transmite imagini în timp real către ochelarii speciali purtaţi de piloţi. Patru piloţi concurează simultan, iar câştigătorii intră la proba de eliminare.

     Spectatorii prezenţi la faţa locului pot urmări cursa pe un ecran, trăind în acest fel fiecare depăşire prin ochii concurentului.La cursa din Salina Turda vor putea fi văzuţi cei mai buni piloţi din lume concurând unul împotriva celuilalt.

Image: Joerg Mitter/DCL Media


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Omul de afaceri Dan Gheorghieș (Daghemana) a pierdut procesul cu Poliția Locală Câmpia Turzii!

Patronul societății Daghemana SRL, Dan Gheorghieș, a pierdut procesul cu Poliția Locală Câmpia Turzii, după ce a contestat aplicarea unei amenzi...

Închide