inTurda.ro

Banca Comercială Română (BCR) își vinde sediul din centrul Turzii. Vezi care este prețul

Banca Comercială Română (BCR) își vinde sediul din centrul Turzii. Vezi care este prețul

Banca Comercială Română (BCR) își vinde sediul din centrul Turzii. Vezi care este prețul
decembrie 09
12:10 2019

Banca Comercială Română (BCR) și-a scos la vânzare clădirea în care se găsește sediul său principal din Cluj-Napoca, dar și sediul său din Turda situat pe strada P-ta 1 Decembrie 1918. 

Prorietatea face parte din ansamblul urban al orasului Turda si se preteaza pentru o destinatie de birouri/servicii, vizibilitatea ridicata constituind avantajul amplasamentului, unde traficul auto si pietonal este intens. Conform anunțului de vânzare, prețul solicitat pentru această clădire este de 798.000 euro.

“Imobilul se afla localizat in zona centrala a localitatii Turda, la intersecta strazii Libertatii cu strada Mihail Sadoveanu, strada 1 Decembrie 1918 si strada Aurel Vlaicu. In imediata vecinatate se afla Primaria Municipiului Turda si Centrul comercial WinMarkt. Proprietatea are acces la mijloacele de transport în comun: linii intrajudetene si autobuze. Proprietatea este formata din teren in proprietate si in cota exclusiva de 2.727 mp, format din trei loturi (1.651 mp, 746 mp si 330 mp), o cladire C1 cu regim de inaltime D+P+E si alte 5 cladiri anexe.“, se specifică în anunț.

Suprafață construită desfășurată: 1.935,00 mp
Suprafață utilă: 1.508,00 mp
Suprafață teren aferent: 2.727,00 mp

 

 
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un spectacol despre mame  pe care ar trebui să-l vadă toți bărbații în turneu la Teatrul „Aureliu Manea” Turda

Un spectacol despre mame  pe care ar trebui să-l vadă toți bărbații în turneu la Teatrul „Aureliu Manea” Teatrul „Aureliu...

Închide