inTurda.ro

“Memorialul Legendelor”- la Câmpia Turzii în weekendul 14-15 decembrie

“Memorialul Legendelor”- la Câmpia Turzii în weekendul 14-15 decembrie

“Memorialul Legendelor”- la Câmpia Turzii în weekendul 14-15 decembrie
decembrie 09
22:12 2019

„Memorialul Legendelor”- la Câmpia Turzii în weekendul 14-15 decembrie.

La inițiativa edilului municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, am gândit un eveniment în amintirea celor care au însemnat mult pentru sportul local.

Pentru că nu ne uităm legendele, pentru că prețuim oamenii care au făcut istorie în municipiul nostru, pentru că relația inter-umană se crează și prin fotbal, am hotărât să organizăm un eveniment fotbalistic de excepție la Câmpia Turzii: „Memorialul Legendelor”. Antrenori titrați ai sportului rege de la Câmpia Turzii care au descoperit și format adevărate valori, vor fi comemorați în weekendul 14-15 decembrie, într-un turneu de fotbal caritabil desfășurat la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii.
Crăciun, Fodor, Jac, Mureșan, Voroneanu și fostul mare portar al ISCT- Imi, vor fi omagiați prin ceea ce au știut să facă cel mai bine, FOTBAL!

Așadar, în weekend-ul 14-15 decembrie, cu începere de la orele 08.00, Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii, va găzdui acest eveniment de excepție.

Suma de bani care se va strânge la această competiție se va dona către dr. Dan Crăciun, fostul mare arbitru internațional, orginar din Câmpia Turzii, care are nevoie de o proteză la picior.

Ajuns la 66 de ani, Dan Dragoș Crăciun, fost arbitru în primul eșalon fotbalistic din România, trece prin momente cumplite, având de ceva timp un picior amputat.
Cu 129 de jocuri arbitrate în fosta Divizia A, între 1991 şi 1998, Dan Dragoș Crăciun este și fost observator pentru arbitri la meciurile din Liga I, dar şi ex-medic al echipei naţionale U-18. Pasiunea pentru fotbal a moștenit-o de la tatăl și de la unchiul său, Crăciun și Felecan IV, foști jucători la Universitatea Cluj și Metalul Câmpia Turzii.

Adrian Soporan – Organizator eveniment.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vineri, 13 decembrie, la Teatrul „Aureliu Manea” vin colindători!

COMUNICAT  DE  PRESĂ         Vineri, 13 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul „Aureliu Manea” vin colindători!...

Închide