inTurda.ro

Training despre beneficiile consumului de soia, la Spartan Gym&Fit Turda

Training despre beneficiile consumului de soia, la Spartan Gym&Fit Turda

Training despre beneficiile consumului de soia, la Spartan Gym&Fit Turda
decembrie 14
09:49 2019

”Nu e  Cheat Day, e Soy Day”, acesta este sloganul unei campanii de informare, realizată de trei studenți de la Facultatea de Științe Politice, Adminstrative și ale Comunicării, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Aceștia au organizat un training despre beneficiile consumului de soia și au prezentat modul în care aceasta poate fi integrată în dieta noastră zilnică.

Studenții Aioanei Lavinia, Briciu Albert și Costea Ana-Adriana au susținut în 12 decembrie, la Spartan Gym&Fit Turda, un training despre alimentație. Ajutați de Adelina Platon și Amelia Pușcoiu, persoane specializate în domeniu au informat oamenii cu privire la importanța proteinei vegetale, care poate fi luată din soia. În cadrul evenimentului, participanților li s-au explicat avantajele consumului de soia și cum o alimentație echilibrată îi ajută și în practicarea sportului.

La sfârșitul evenimentului, participanții au avut ocazia să le pună întrebări specialiștilor și au primit broșuri în care le erau prezentate mai amănunțit beneficiile pe care soia le are asupra organismlui.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mircea Abrudean a fost numit prefect al județului Cluj! Abrudean s-a angajat recent la Primăria Câmpia Turzii

Guvernul a numit, în cadrul ședinței de vineri, 13 Decembrie 2019, noul prefect al Clujului. Este vorba despre fostul secretar general...

Închide