inTurda.ro

Auchan deschide un supermarket la Turda!

Auchan deschide un supermarket la Turda!

Auchan deschide un supermarket la Turda!
decembrie 16
07:32 2019

Auchan va deschide un supermarket alimentar la Turda! Locația magazinului din Turda va fi pe strada Șetefan cel Mare, langa magazinul Dedeman, iar termenul de finalizare a constructiei este luna decembrie 2021.

Denumirea și adresa obiectivului: “Schimbare destinatie hala existenta din hala productie in comert, reamenajare interioara si modernizare instalatii pentru supermarket alimentar, reclame fatada, copertine carucioare, imprejmuire, amenajare spatii verzi, post transformare, lucrari tehnico-edilitare in incinta, organizare de santier“ in municipiul Turda, str. Stefan cel Mare, nr.19, jud. Cluj.

Beneficiar: S.C. DEDEMAN S.R.L Str. Alexei Tolstoi nr.8, mun. Bacău, Jud. Bacău.

Proiectant General: S.C. Creativ Proiect S.R.L, Str. Paharnicului nr.7, mun. Piatra Neamt, jud. Neamt.

Constructor – Antreprenor General: S.C. ASICONS S.R.L. Botosani.

Autorizatie de construire: Nr.141 din 11.09.2019, eliberata de Primaria Municipiului Turda cu nr. 15855 din 25.07.2019.

Termen de executie: 24 luni.

Data inceperii lucrarilor: 04.12.2019.

Data finalizarii constructiei: 04.12.2021.

Despre Auchan: Auchan Retail este  o companie de familie cu o prezenta internationala, o companie  umana si indrazneata. Auchan Retail este un distribuitor istoric si un comerciant de noua generatie.

Auchan Retail este un comerciant implicat cu o traditie de 55 de ani. Un comerciant care se schimba intr-o lume aflata in schimbare si care vine in intampinarea consumatorilor tot mai interesati de starea lor de bine – Auchan are ambitia de a le schimba viata.

Auchan Retail nu este doar un distribuitor. Este un comerciant care isi selecteaza produsele si furnizorii, care isi cunoaste clientii. Un comerciant care imbina avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clientilor sai o experienta personalizata. Un comerciant care isi transforma spatiile in zone de viata si de cumparaturi, de petrecere a timpului liber in mod placut.

Auchan Retail este preocupat atat de clientii cat si de colaboratorii sai, acordandu-le prioritate, in toate proiectele sale. Peste tot in lume, angajatii Auchan Retail imartasesc aceeasi viziune – a unui comert in care atentia pentru om si mediu primeaza in fata a orice altceva.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ANUNT Transport Urban Public – Locatii noi vanzare BILETE si abonamente

‼️ Stimați cetățeni, așa cum am anunțat, mâine va începe activitatea noua companie de transport al cărei acționar unic este...

Închide