inTurda.ro

Bazinul de Înot Didactic Turda a găzduit ediția cu numărul VII a Cupei Înotătorului Turdean

Bazinul de Înot Didactic Turda a găzduit ediția cu numărul VII a Cupei Înotătorului Turdean

Bazinul de Înot Didactic Turda a găzduit ediția cu numărul VII a Cupei Înotătorului Turdean
decembrie 19
13:09 2019

🏊🏼‍♂ Cupa Înotătorului Turdean, ediția a VII-a!

Bazinul de Înot Didactic Turda a găzduit sâmbătă, 14 decembrie, un eveniment devenit deja tradiție în cadrul căruia au fost premiați toți copiii care practică acest sport. La eveniment au participat 260 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani, din Turda, Cluj Napoca, Ocna Mureș, Luduș și comunele limitrofe.

Toți copiii, fără excepție, au primit diplome, medalii și premii. Deoarece copiii au fost cuminți, Moș Crăciun i-a vizitat încărcat de cadouri!

“Felicitări copiilor pentru performanțele obținute, antrenorilor și părinților pentru implicare și grijă!“, a transmis Primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

“Un mic rezumat al concursului de natație „Cupa Inotatorului Turdean 2019” , care a avut loc sâmbătă 14 decembrie 2019 la Bazinul de Înot Didactic Turda :
– au fost premiați de catre Mos Craciun 260 inotatori cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani cu medalii, cadouri si diplome ;
– s-au înmânat cupe celor mai mici 5 copii care au înotat fără centura si pluta.
Multumim din suflet tuturor părinților care si-au facut timp sa vina cu copiii la concurs, aducandu-le o bucurie nespusă, acestia fiind foarte impresionați de prezenta lui Moș Crăciun.
Multumim de asemenea, d-lui Primar Cristian Matei si D-nei director general Salina Turda S.A. Monica Codreanu pentru sustinere si implicare !
Speram sa ne vedem si la urmatorul concurs, in numar atat de mare .
Pe aceasta cale, colectivul Bazinului de Inot Didactic Turda, va ureaza SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi !“, a precizat Carleta-Maria GNANDT – 
Coordonator activitate Bazin de Inot Didactic Turda.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan: Investițiile în educație continuă la Câmpia Turzii! VIDEO

Investițiile în educație continuă la Câmpia Turzii! Sfârșitul de an ne-a adus o mare bucurie tuturor și în special elevilor...

Închide