inTurda.ro

Foto/Video: La Turda a fost inaugurată o cantină socială

Foto/Video: La Turda a fost inaugurată o cantină socială

Foto/Video: La Turda a fost inaugurată o cantină socială
decembrie 21
14:52 2019

La Turda a fost inaugurată în această dimineață o cantină socială. Acest proiect reprezintă un parteneriat între Primăria Turda, care a modernizat locația, și investitorul Levent Atin(SAREROM).  La acestă cantină, începând din data de 6 ianuarie, se vor servi circa 200 de mese calde, în fiecare zi, de luni până sâmbătă.

Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian, a precizat faptul că Levent Atin este un investitor turc care deține mai multe afaceri în România. El a ajuns și în zona Turzii, unde urmează să exploateze sare, iar la Câmpia Turzii va deschide o fabrică de conserve.

Levent Atin deține cea mai mare fabrică de conserve, la Tecuci! Contec Foods Tecuci – lider de piaţă în industria naţională a conservelor de legume şi fructe – procesează anual peste zece mii de tone de produse horticole.

“Cel mai mare lucru pe care l-am realizat astăzi este această comuniune pe care o vedem aici, această unire a Bisericilor, care îl are în centru pe om. Omul este cel mai important! Ne dorim să punem în centrul activității noastre omul“, a precizat Primarul Matei Cristian

Persoanele nevoiașe vor fi selectate în baza recomandărilor primite de la reprezentanții cultelor religioase din Turda, a mai prezicat edilul Turzii. 

Cantina se află în clădirea fostei cantine a Liceului ”Liviu Rebreanu”.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan: Intervenția promptă a pompierilor aparținând serviciului voluntar al Primăriei municipiului Câmpia Turzii a dus la evitarea unei noi tragedii

O afumătoare aflată lângă o casă a luat foc noaptea treacută în cartierul Lut din Câmpia Turzii. Focul a ajuns...

Închide