inTurda.ro

Ai nevoie de bani urgent? Vezi ofertele disponibile pentru credite rapide

Ai nevoie de bani urgent? Vezi ofertele disponibile pentru credite rapide

Ai nevoie de bani urgent? Vezi ofertele disponibile pentru credite rapide
ianuarie 08
12:50 2020

Ai nevoie de bani urgent? Vezi ofertele disponibile pentru credite rapide

Instituțiile financiare nebancare (IFN) sunt alternativa la care pot apela românii atunci când doresc să obțină un împrumut. Pentru a obține un credit bancar trebuie îndeplinite condiții mai stricte spre deosebire de un împrumut rapid la IFN. 

Vechimea la actualul loc de muncă sau venitul minim sub prag sunt printre cele mai întâlnite piedici de care se lovesc clienții care doresc să apeleze la un credit bancar. Aceștia se pot însă reorienta spre o finanțare de la o instituție financiară nebancară, care oferă credite rapide în condiții mai permisive.

 

Oferte credit rapid

Una dintre cele mai renumite instituții financiare nebancare din România este Provident. Un credit Provident poate fi de până la 20.000 lei, iar perioada de rambursare de maxim 134 săptămâni. Provident este una dintre instituțiile atipice din punct de vedere al plății ratelor, frecvența de plată fiind săptămânală. De menționat că poți solicita ca un credit Provident să fie accesat și rambursat la domiciliu. Astfel, suma împrumutată îți va fi adusă la domiciliu, iar un agent Provident se va deplasa la tine pentru a efectua plățile ratelor.

CreditFix este una dintre companiile care oferă primul credit fără dobândă. Astfel, dacă sunteți la primul contract cu instituția financiară nebancară, puteți obține un credit cu dobândă 0%, pentru un împrumut de până la 2.000 lei. Perioada de rambursare a acestui credit va fi de maxim 62 de zile.

 

Tipuri de credite

Marele avantaj al instituțiilor financiare nebancare este că prin intermediul acestora se pot accesa tipuri de împrumuturi precum credit până la salariu sau credit pentru restanțieri.

Un credit până la salariu are o perioadă de rambursare scurtă și este destinat nevoilor și cheltuielilor urgente, care nu suportă amânare. Pe site-ul de analize credite nebancare, Finaton.com/ro puteți analiza perioadele de rambursare disponibile la majoritatea instituțiilor financiare nebancare. 

În schimb, în credit pentru restanțieri este dedicat persoanelor care au înregistrat restanțe și sunt înregistrate în Biroul de Credite. De regulă, pentru a fi sigur că vei obține un credit pentru restanțieri, îți recomandăm să apelezi și la un girant. Astfel, șansele pentru ca dosarul tău de credit să fie aprobat cresc semnificativ.

Un alt tip de împrumut oferit de IFN este: credit online fără acte. Deși pare greu de crezut, unele companii acordă credite rapide fără a solicita prea multe acte. Pe lângă copia de buletin, poți aplica pentru un credit dacă îți dai acordul pentru a fi verificat în baza ANAF. Astfel, nu va mai trebui să furnizezi adeverință de salariu sau alte acte pentru a face dovada venitului.

Indiferent de instituția financiară nebancară la care apelezi pentru un credit sau de tipul de împrumut accesat, îți recomandăm să achiți ratele la timp. În caz contrar, companiile îți vor aplica dobânzi și penalizări care te pot îndatora și poți ajunge la incapacitate de plată. În cazul în care întâmpini probleme financiare anunță instituția care ți-a acordat creditul, pentru a găsi o soluție prin care să evitați aplicarea de penalizări și dobânzi suplimentare.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunt – Directia de Asistenta Sociala Turda

Directia de Asistenta Sociala Turda aduce la cunostinta beneficiarilor de venit minim garantat sau alocatie de sustinere a familiei, ca...

Închide