inTurda.ro

Accident în apropierea benzinăriei Petrom din Câmpia Turzii

Accident în apropierea benzinăriei Petrom din Câmpia Turzii

Accident în apropierea benzinăriei Petrom din Câmpia Turzii
ianuarie 10
14:33 2020

În această dimineață, în apropierea benzinăriei Petrom din Câmpia Turzii, a avut loc un accident.  Conform informatiilor pe care le detinem nu au existat victime ci doar pagube materiale.

Din relatările unui martor, șoferul autoturismului Volkswagen, având direcția de deplasare către Viișoara, a semnalizat stânga pentru a intra în stația de alimentare Petrom. La câteva secunde un șofer neatent care era la volanul autoturismului Dacia Logan, pur și simplu a intrat în plin în Volkswagen, relatează Ziarul21.

După ce s-au constatat pagubele cei doi au dorit să întocmească o amiabilă însă fiind aproape de sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii s-au dus împreună pentru a declara accidentul.

Conform Ziarul21 cei doi șoferi s-au dus împreună la sediul Poliției municipiului Campia Turzii pentru a declara accidentul. Polițistul de serviciu l-a testat pe conducătorul autoturismului Dacia Logan și ca urmare a testului a rezultat o alcolemie de 0.79 % alcool în aerul respirat. Șoferul a fost dus la spital pentru a i se preleva probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei. 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Șeful Poliției municipiului Câmpia Turzii a refuzat să sufle în etilotest! Acesta a fost oprit de polițiști pe strada Laminoriștilor

UPDATE: Rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută...

Închide