inTurda.ro

VIDEO: Un nou scandal la Spitalul din Câmpia Turzii! Vezi reacția conducerii

VIDEO: Un nou scandal la Spitalul din Câmpia Turzii! Vezi reacția conducerii

VIDEO: Un nou scandal la Spitalul din Câmpia Turzii! Vezi reacția conducerii
ianuarie 13
10:49 2020

Ziarul 21 a publicat recent informatii despre un nou scandal la Spitalul “Dr. Cornel Igna“ din municipiul Campia Turzii. Un cetatean a relatat intamplarea nefericita prin care a trecut la inceputul anului. Insotitorii unei paciente au fost acuzati de medicul de garda pentru faptul ca acestia “au adus pacienta la spital in prima zi de Anul Nou!“, ulterior femeia a decedat.

„Mama mea din păcate a decedat la începutul acestui an. Era bolnavă. A fost internată la spitalul din Câmpia Turzii secția paliative. Înaine de sărbători, secția fiind închisă au lăsat-o acasă. Din păcate starea ei s-a agravat iar pe 1 ianuarie am sunat la salvare. Pe la ora 18.00-19.00 am ajuns la serviciul de gardă al spitalului din Câmpia Turzii. Acolo șocul nostru a fost când am fost luați „pe sus” de doamna doctor (nu-i rețin numele) pentru faptul că de ce am dus-o pe mama noastră la spital. Sincer am dus-o că era foarte bolnavă. Unde să ducem un om bolnav? Noi aveam o ultimă speranță că cineva de acolo poate să-i aline durerea …dar nici vorbă …acolo am fost luați la întrebări că tu cine ești, tu de ce ai venit aici, ați adus-o aici să moară! că oricum moare și n-are ce să facă. Noi în situația în care ne aflam, imaginați-vă vă rog să mergeți cu mama dumneavoastră la spital într-o stare gravă și acolo să fiți luați pe sus și tratați în așa hal …i-am zis doamnei că nu dânsa îi dă zilele de trăit …dar omenește ar fi trebuit să facă ceva …Așa mi s-ar fi părut uman …după o viață de muncă și de cotizat la sistemul de sănătate să fi tratat așa ca un rebut … ca un obiect nu mi se pare uman. Ultimele clipe din viața omului să fie așa umilit …că oricum moare de ce a mers la spital mi se pare josnic”, ne-a relatat Dana cu lacrimi în ochi.

Dana a mai declarat pentru Ziarul21 faptu ca a mai trecut printr-o experiență asemănătoare dar a hotărât să nu facă nimic pentru că nu este o persoană căreia să-i placă scandalul. Însă experiența din prima zi a anului 2020 prin care mama sa a fost umilită în ultimele clipe din viață nu poate să fie trecută cu vederea. Familia femeii decedate este hotărâtă să facă plângere atât la conducerea spitalului din Câmpia Turzii cât și la Colegiul Medicilor, scrie Ziarul21.

O parte din experiența nefericită din spitalul din Câmpia Turzii a fost filmată de una dintre persoanele aflate pe holul instituției.

Vezi AICI înregistrarea VIDEO!


Conducerea spitalului din Campia Turzii s-a autosesizat și va demara o anchetă internă

În urma articolelor publicate în presa locală, conducerea spitalului s-a autosesizat și a anuntat că va demara o anchetă internă. 

“Rugăm pacienții noștri, care se mai confruntă cu astfel de cazuri, să apeleze fără ezitare la conducerea spitalului pentru a se lua măsurile cuvenite. Vă multumim și vă asigurăm încă o dată de profesionalismul și calitatea actului medical, precum și de respectul față de dumneavoastră”, a transmis Adrian Antal – Director General Spital “Dr. Ionel Igna“

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Propunere PMP Turda: Gratuitate pentru elevi, la transportul public în comun

Comunicat: Propunere PMP Turda: Gratuitate pentru elevi, la transportul public în comun În condițiile eficientizării activității de transport public în...

Închide