inTurda.ro

Liviu Alexa a fost demis din funcția de președinte al PSD Cluj

Liviu Alexa a fost demis din funcția de președinte al PSD Cluj

Liviu Alexa a fost demis din funcția de președinte al PSD Cluj
ianuarie 14
14:27 2020

Liderii PSD au decis marți, în ședința Comitetului Executiv Național să îl schimbe din funcție pe președintele organizației PSD Cluj, Liviu Alexa. Acesta va fi înlocuit de fostul ministru al Economiei, Gheorghe Șimon.

Liviu Alexa a fost numit președinte al organizației PSD Cluj la propunerea Vioricăi Dăncilă. 

Proaspăt instalat în funcție, Liviu Alexa i-a numit „boschetari de presă” pe jurnaliștii din Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj, care îi adresaseră o scrisoare de protest premierului Viorica Dăncilă, reclamând atacurile la persoană de noul șef al filialei clujene.

Înaintea alegerilor prezidențiale a lansat serie dură de jigniri la adresa deputatei Cristina Burciu după ce aceasta a anunțat că va vota învestirea guvernului Ludovic Orban.

„Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție”, a declarat Alexa.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Alocaţiile pentru copii se DUBLEAZĂ!? Preşedintele Iohannis a promulgat legea

Alocaţiile pentru copii se dublează. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul pentru promulgarea legii în acest sens. Klaus Iohannis...

Închide