inTurda.ro

Teatrul Aureliu Manea a devenit Teatru Național!

Teatrul Aureliu Manea a devenit Teatru Național!

Teatrul Aureliu Manea a devenit Teatru Național!
ianuarie 15
21:18 2020

 

Fiind un adevărat exemplu de management performant, teatrul orașului nostru a intrat în liga marilor teatre, în baza unei activități intense la nivel național, cu peste 180 de spectacole jucate doar în turnee și festivaluri, în ultimii trei ani. De asemenea, Teatrul Național Aureliu Manea este organizatorul unuia dintre cele mai mari și importante festivaluri de teatru din România.

“Această distincție atât de importantă ne oferă posibilitatea de a face parte din rețelele teatrale europene sau internaționale, oferă posibilitatea accesării de fonduri europene și facilitează dezvoltarea Festivalului Internațional de Teatru Turda prin stabilirea unor parteneriate cu instituții de profil național, european și internațional. FelicităriCatalin Grigoras! Felicitări întregii echipe a Teatrului Național Aureliu Manea!“, a transmis Primarul municipiului Turda, Matei Cristian.


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Taxă de parcare la Iulius Mall Cluj și sistem inteligent de plată

Photo by Vlad Cupsa | fb.com/vladcupsafotograf Iulius Mall Cluj demarează un proces de susținere a dezvoltării mobilității urbane. Ca parte...

Închide